Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megbeszélés szerint mr12 (max round - maximális kör egy félidőben) vagy mr15 szokott lenni. Mr12 esetén 2 map.

Általában a war késkörrel kezdődik. Mindenki köteles eldobni a kapott fegyvert (glock vagy usp-t) a kezdőn! Ha késelés közben az ellenséges csapat talál fegyvert (T-ups-t CT- glock-ot) akkor engedélyezett a fegyver használata! (Némelyik szabályzatban, automatikus késkör vesztést eredményez, ha a fegyver nem marad a kezdőn!) A késkör nyertese válasz melyik oldalon szeretne kezdeni (CT vagy T).

Ha neten hirdetsz, akkor a szerver tulaja választ oldalt, azaz mire a vendég megérkezik illik egy oldalon lennie a csapatnak.

3rr (restart) után elkezdődik a war.

A megbeszélt mr után a két klán helyet cserél egymással és 3rr után ismét, kezdődik a war 2. fele. Ha a war 12 körös, akkor a 2. mapon NINCS késkör és az előző mapot nyert csapat választ, hol kíván kezdeni.

Általában 5on5 azaz mind a kettő csapatban 5 ember van - típust szoktak játszani. Ez azért jó mert kimondottan csapatépítő jellegű a war és talán a legélvezetesebb.

1on1 általában akkor szokott előfordulni, ha két embernek problémája van egymással, de ezen kívül előfordul 2on2, 3on3, 4on4 is.

Warokon érvényes szabályok:

Mindenkinek érdemes beállítani a rate-it (a későbbi esetleges óvások ellen is) a jobb élvezhetőbb és kiegyensúlyozottabb játékért.
Tilos közös say-be írni, kivéve, ha a 2 csapat Cl-je nem rendelkezik mással.
Csak és kizárólag TS-be szabad írni, kivéve a CL-nek, de Ő is csak a WAR-t felügyelő adminnak írhat.

Tilos bármiféle segédeszközt használni, amivel jogtalan előnyhöz juthatsz.(Bármiféle cheat) Ha mégis ehez folyamodik valaki akkor automatikusan, veszítik a war.
Tilos ezenfelül a Tactic Shield.

Általános WAR mapok:
de_train_cz
de_nuke_cz
de_inferno_cz
de_dust2_cz
de_cbble_cz
de_cpl_mill
de_cpl_fire
de_cpl_strike

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

copy

(Fejes Ármin, 2012.12.27 07:49)

Szia csak annyi lenne a kérésem/kérdésem, hogy alapítottam egy klánt és én is fogok csinálni egy oldalt és, hogy copyzhatok e pár dolgot pl.: a war szabályzatot meg hasonlókat?